Hakkımızda

Hizmet verdiği her alanda müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini ön planda tutan ŞİRP TURİZM sahip olduğu güvenilir hizmet ilkesinden ödün vermeden 7  yılı aşkın süredir yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektöründe bir marka haline gelmiştir. Marka değerini her geçen gün arttırmaya devam etmekteyiz.

Ülkemizin kültürel değerlerini, çeşitliliğini ve coğrafi güzelliklerini en özel rotalar ve kaliteli hizmet ile bir araya getiren ŞİRP Turizm sektöründe özel bir yere sahiptir.

Yurt içinde ve dışında birbirinden farklı zengin içerikli tur programlarında; kültür, inanç, gelenek görenek, müzik, folklor ve lezzet çeşitliliğini hakkıyla yaşayacağınız destinasyonlarla, binlerce an'dan oluşan anılar ŞİRP Turizm ile bir başka yaşanıyor.

Modern kültürü ve değişen alışkanlıkları yakından takip eden ŞİRP Turizm'in tecrübe, deneyim, saygınlık ve konusunda uzman kadrosu misafirlerimizin konfor ve kalite beklentisini en iyi şekilde karşılayacak programlara dönüşüyor. Size de sadece tadını çıkaracağınız zengin ürün yelpazesinden hangisini seçeceğiniz sorusunun cevabı kalıyor.

7/24 online olarak web sayfası üzerinden kayıt imkanı sunan ŞİRP Turizm ve misafirleri için hizmetin kalite sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

ŞİRP Turizm ailesi olarak profesyonel ekibimizle seyahatinizin her anında sizlere eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz.

CEO Bedran Veysel ŞİRP 

WhatsApp
Hemen Ara